Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
FINE KØKKENHAVER - STORY

FINE KØKKENHAVER

Fine køkkenhaver en økologisk frøshop, som tilbyder et bredt sortiment af økologiske arvesorter. Mit fokus er de gamle arvesorter i høj kvalitet. Frøposerne er smukke gaver i sig selv, og de kan genanvendes. De arvesorter jeg tilbyder, giver dig en køkkenhave som kan gøre dig selvforsynende. Mange af sorterne kan du selv tage frø fra og genså år efter år. Jeg sælger ikke F1-hybrid, men frøægte sorter der har været dyrket i århundrede og som er særdeles egnede til økologisk dyrkning. Fine køkkenhaver tilbyder desuden frøboxe i forskellige årstidsbestemte varianter. 

Fine køkkenhaver er mig – Karoline – jeg ønsker at give dig muligheden for at så, høste bredt og økologisk.  Læs med under de forskellige arvesorter og nap alt den inspiration du har lyst til. Jeg guider dig i hvordan du kan anvende grøntsager og blomster i dit eget køkken, hvornår hvert enkelt frø bør sås eller forspires og deler viden, med dig, om hvilke planter der elsker at være naboer.

Fine køkkenhaver sælger også vandkander fra traditionelle engelske HAWS, jutesnor fra NUTSCENE samt nedbrydelige potter.

Jeg producerer ikke selv frø, friske spirer eller grønsager, jeg tester selvfølgelig alle indkøbte frø i vores køkkenhave, og udvælger nøje de allerbedste arvesorter til jer, som i så kan købe i shoppen. Jeg har et formidabelt samarbejde med verdens bedste frøproducent, som har den samme passion og glæde ved gamle arvesorter, som jeg har.

 Du skal vide at du altid er velkommen til at skrive og stille spørgsmål under kontakt, jeg vil gøre alt for at hjælpe dig.

xoxo FINE KØKKENHAVER

KAROLINE

 

 

“Flourishing               

dreams”

KONTAKT

 

 

9 + 3 =