Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
FRØBOX Økologiske frø - FINE KØKKENHAVER
BOX #1
STARTER BOXEN
300 DKK

På lager

GAMLE ARVESORTER

Økologiske frø & Plantepinde

FRØBOXEN inderholder 8 udvalgte fine økologiske arvesorter og plantepinde  Frøsorterne er nemme, overskuelige, giver stort udbytte det meste af sæsonen. Bladbede, evighedsspinat, rødbede og bibernelle, er eftertragtede grøntsager, fordi de står det meste af sæsonen og flere af sorterne er selvsående. Vores broccoli er to-årig, og den blomstrer smukt om foråret, blomsterne kan spises og bruges i buketter. Squash er nem at fremdrive og giver et stort udbytte - blomsterne kan dyppes i dej og steges i olie - og honningurten inviterer insekter på besøg og står så smukt.
Vi har skabt  en FRØBOX, så du får fornøjelsen af FINE KØKKENHAVERS gamle arvesorter. Vores frø kan sagtens holde sig til året efter, bare du opbevarer dem tørt, mørk og køligt.  Vi guider dig, i hvordan du får en nem, smuk, overskuelig og udbytterig køkkenhave året igennem - læs med under naboplanter og under de forskellige sorter.
Rigtig god fornøjelse.
INDEHOLDER:
Persille (enten kruspersille eller bredbladet)
Koriander
Dild
Kornblomst
Ært - Ambassador
Boxen vil altid indeholde frø til årstiden med et bredt varierende tema.
Vores frø er økologiske og pakket i bæredygtige papirsposer
Levering fra 40.- Køb for 300.- giver fri fragt