BOX #1
BEGYNDERBOXEN +
ESTHERS HAVE
549 KR
 
KOMMER IGEN TIL EFTERÅRET 2020
GAMMLE ARVESORTER

Økologiske frø & Plantepinde

BOX #1 inderholder 8 udvalgte fine økologiske frøposer, plantepinde og en så-vejledning med beskrivelse af naboplanter, som du kan tage med direkte ud i drivhuset eller i køkkenhaven og et kursusbevis til Esthers Have. Det er en begynderkasse, så de frøsorter du modtager er nemme, overskuelige, giver stort udbytte og høst det meste af sæsonen. Begynderkassen er dog ikke kun for begyndere - de frøsorter du modtager, som fx kål, evighedsspinat, rucola og bibernelle, er nemlig eftertragtede grøntsager, fordi de står det meste af sæsonen og flere af sorterne er selvsående. GLÆD dig til en skøn oplevelse i et vidunderligt selskab med Fine køkkenhaver og Esther.
Udenfor Hillerød ligger Esthers Have, en Proveceinspireret smuk besøgshave, hvor Esther Geneser dyrker lavendler, blomster, bær og træer, alt med inspiration fra Middelhavsområdet. Og nu også en fanatstisk køkkenhave.
Sammen har vi bygget BOX#1.
Vi har gjort det så du kan få fornøjelsen af køkkenhavens tusindevis af glæder og en masse viden. Vi guider dig, sammen med Esther, i hvordan du får en nem, smuk, overskuelig og udbytterig køkkenhave året igennem.
Du kan købe BEGYNDERBOXEN lige her hos: ESTHERS HAVE med hele molevitten i til 599 DKK og gratis fragt.
Vi vil så gerne at DU får fornøjelsen af køkkenhavens tusindevis af glæder og en masse viden. Vi guider dig, sammen med Esther, i hvordan du får en nem, smuk, overskuelig og udbytterig køkkenhave året igennem.
Vil du købe BOX#1 uden et kursus hos Esther - så bliv her på siden og bestil. Prisen uden kursus er 300 DKK incl. en lille hilsen fra FINE KØKKENHAVER.
 
 
INDEHOLDER:
Såvejledning
Box1 kan variere fra dag til dag. Boxen vil dog altid indeholde frø til årstiden med et bredt varierende tema.
Vores frø er økologiske og pakket i bæredygtige papirsposer
Levering fra 40.- Køb for 300.- giver fri fragt