MICRO GREEN
45 DKK

Kun 1 tilbage på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Radish Daikon
Skønne smagfulde spirefrø til spirekassen - de smager fuldstændig lige så fantastiske som en radise og er knasende sprøde. Denne sort er yderst populær og eftertragtet, og en god begynderspire fordi at frøene spirer forholdsvist hurtigt. Frøene er naturligvis økologiske, og leveres i en bæredygtig smuk papirspose. Vores leverandør anbefaler også såning på friland.
Det er nemt at dyrke spirer - og du får et helt fantastisk supplement til dine salater, smørrebrød og supper.
Fine Køkkenhaver producerer IKKE selv spirefrø eller friske spirer. De spirefrø vi sælger her på shoppen, er produceret andensteds og er certificerede økologiske. De leveres i lukkede frøposer, som vi videresælger, vores leverandør er kendt for sit høje niveau af kvalitet.
Fine Køkkenhaver sælger ikke friske spirer ej heller frø fra egen avl. Billederne af de skønne spirer er leveret af vores leverandør.
Rigtig god fornøjelse.

Råd: Læg dine frøene i blød i koldt vand i ca 8 timer - skift gerne vand undervejs. Hvis dine spirer ligner mug er det godt - for det er faktisk rødder der dannes - så fortvivl ikke. Det hedder rodhår!

Under dyrkningen: Dine frø/spirer skylles to gange hver dag med rent, køligt vand i 10-15 sek. Her kan du faktisk bruge vores forstøver i messing. Hvis vejret er meget varmt kan du skylle oftere.
50 gram frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Asparges, gulerod, rose, tomat, kartofler......