Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
ÆRT AMBASSADOR MARVÆRT Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
MARVÆRT
AMBASSADOR
40 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Pisum sativumVil du være ærteambassadør? Du kommer ikke til at fortryde - og især denne populære sort kan du genså helt ind i juli. Den er taknemmelig, og smager himmelsk som en traditionel dansk ært. Den giver et højt udbytte, og er perfekt til små børnehænder og meget nem at plukke af. Husk et ærtestativ, de er nemme at bygge af bambuspinde, og du kan genbruge stativerne år efter år. Nye ærteskud smager ærtegodt, og det er dem du giver en høj pris for i supermarkedet – nu kan du høste dem selv.

Råd: Høst tidlige ærteskud,som er de øverste 10-15 centimer på ærteplanten, til din salatskål. Inden du sår ærterne så læg ærterne i blød natten over (max 12 timer), tør dem på et viskestykke, og lad den lille spire titte frem – så er du klar til at så. Husk at spiren er roden. God fornøjelse.

Såning: Fra marts og frem til 15. juni. De første ærter sås kun i 3 cm dybe riller, de senere i 5–8 cm’s dybde. 5 cm imellem hver ært – vand godt, både før og efterfølgende - glæd dig!

Høst, bælg og spis: Fra juni og frem.

Ca. 200 frø/ærter i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Bønne, gulerod, dild, majs, agurk....