Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
ÆRT HERAUT KÆMPE SUKKERÆRT Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER DENMARK
ÆRT
HERAUT
KÆMPE SUKKERÆRT
40 DKK

Ikke på lager

 
GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø - Pisum sativum

 

Elsker du også ærter? Heraut er en tidlig sort, den er taknemmelig, produktiv og har hvide blomster. Du kan spise de søde bælge, blomsterne og ærteskuddene. Husk et ærtestativ, de er nemme at bygge af bambuspinde, og du kan genbruge stativerne år efter år. Nye ærteskud smager ærtegodt, og det er dem du giver en høj pris for i supermarkedet – nu kan du høste dem selv. Heraut bliver cirka 1,20 m i højden. Lækker som en hurtig snack, asiatiske retter, finsnittet i salat, som snack i madpakker.

Råd: Høst tidlige ærteskud, som er de øverste 10-15 centimer på ærteplanten, til din salatskål. Inden du sår ærterne så læg ærterne i blød natten over (max 12 timer), tør dem på et viskestykke, og lad den lille spire titte frem – så er du klar til at så. Husk at spiren er roden. God fornøjelse.

Såning: Fra marts og frem juni. De første ærter sås kun i 3 cm dybe riller, de senere i 5–8 cm’s dybde. % cm imellem hver ært – vand godt, både før og efterfølgende.

Høst og spis: Fra sidst i maj og frem.

Ca. 220 frø/ærter i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Bønne, gulerod, dild, majs, agurk...