Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
AGURK CRYSTAL LEMON Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
AGURK
CRYSTAL LEMON
35 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Cucumis sativus. Som du kan høre på navnet, så får du her en smuk og anderledes velsmagende lille rund agurk. Fantastisk i madpakker og i salater. Du får et stort udbytte, agurken er på størrelse med en citron, og den er så smuk at have stående i drivhuset eller i orangeriet. Den har en meget høj nektar og pollenværdi for bier. Gode naboplanter til agurk kan være ærter, bønner og løg. Glæd dig til denne lysegule agurk, som gør sig godt mellem små børnehænder.

Råd: Så koriander ved agurkeplanter, så spindemiden går sin vej – den hader duften af koriander.

Såning: Så frø indendørs fra april til maj, og udplant i drivhus eller på et meget beskyttet sted udenfor i juni. Denne sort bør nippes meget kraftigt, den vokser godt til.

Blomstring: Crystal Lemon blomstrer fra juli til august.

Pluk og spis: Blomsterne bliver til agurker, og de gror forholdsvis stærkt. Så fra starten af juli og frem kan du høste agurker, måske lidt før. Agurken er umoden når den er lys-grøn.

Ca. 15 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Porrer, rødbede og løg...