Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
AGURK TANJA Økologiske frø - Burpless Bøvsefri agurk - FINE KØKKENHAVER
AGURK
TANJA
35 DKK

Ikke på lager

BURPLESS

Økologiske frø

Cucumis sativus. En meget robust agurkeplante, som er god både på friland og i drivhus - og bøvsefri! Agurkerne kan blive op til 30 cm, og det må man sige er noget af en størrelse…. Pluk dem gerne unge - som madpakkeagurker. Den er bitterfri og sød. Agurker er skønne sammen med frisk mynte i Creme Fraiche og yoghurt. Du kan bare spise løs af denne saftige basse, den har en smuk grøn farve og er naturligvis økologisk. Spis dem nyhøstet, her er de bedst, men tåler også opbevaring i køleskab.

Råd: Så koriander ved agurkeplanter, så spindemiden går sin vej – den hader duften af koriander. Høst ofte af agurkerne, og lad dem ikke blive større end 30 cm, det tager lidt af smagen fra agurken. Pak agurker ind i film og læg dem i køleskabet, så holder de længere.

Såning: Så frø indendørs fra april til maj, og udplant i drivhus eller på et beskyttet sted udenfor i juni. Husk de kræver et lille stativ eller pinde.

Frilandssåning: Så ved jord temp. på +15 °C. Vand før såning. Hold jorden fugtig. Dæk gerne med fiberdug indtil blomstring.

Pluk og spis: Fra Juli og frem, hvis du har sået på friland, så forvent høst tidligt i august – glæd dig!

Ca. 15 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Porrer, rødbede, løg....