Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
COURGETTE TONDO DI NESSA Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
COURGETTE
TONDO DI NIZZA
35 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Cucurbita pepo var. Cylindrica. En usædvanlig fin og rund courgette, som er så taknemmelig og produktiv. Planten fylder meget, men er også meget smuk, med sine smukke store gule blomster som bliver til courgetter. Den er fast i kødet og meget velsmagende og du får mange courgetter ud af planten. Skær toppen af courgetten, udhul den, og bland kødet med ost og krydderurter og læg fyldet tilbage i courgetten. Tilbered den på grillen eller i ovnen.

Råd: Courgetterne holder sig formidabelt i køleskabet, også selvom du skærer af dem. Skær tykke skiver, pensl med olie, drys havsalt på og læg dem på grillen, brug dem som tilbehør. Det er virkeligt godt. Eller fyld blomsterne med ost og en klat smør og steg dem – smuk forret.

Såning: Fra maj og frem, planten fylder meget, og giver meget. Giv dem derfor 50 cm imellem hinanden. Du kan genså courgetten. Eller forspir den indenfor i starten af april og sæt ud i maj.

Høst og spis: Efter ca 55 dage, fra såning.

Ca. 10 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Majs, rødbede, stangbønne, amarant....