Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
EVIGHEDSSPINAT ERBETTE Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
EVIGHEDS
SPINAT
ERBETTE
40 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Vores store hitter i køkkenhaven, som giver knasende lækker spinat året igennem. Den er nu mere en bladbede end en spinat, men den smager som spinat. Den er SÅ taknemmelig, og er sprød, grøn og saftig. Når du først har sået Erbette i din have, så undrer du dig over hvordan du har kunne undvære denne fabelagtige afgrøde. Erbette er MEGET nem at fremdrive - du kan selv høste frø. Tåler let frost.

Råd: Når den går i blomst, så klip hele blomsten af - så opnår du en meget bedre høst. Planter der bliver stående, vil blive ved med at skyde. For tidlig såning kan medføre at den går i blomst, fortvivl ikke – skær dem væk. Det er i blomsten at frøene sidder, så de kan tørres og gemmes til gensåning. Klip hele stængler af med blomster og hæng dem til tørre et tørt og mørkt sted.

Såning: Fra april og frem -eller forkultiver i drivhus i små potter. Erbetten er selvsående, men du kan sagtens hjælpe den på vej, ved at genså sidst på sommeren. Vi har med stor succes sået Erbette i marts i drivbænken, og gensået igen til august. På den måde har du spinat hele året.

Høst og spis: Spis den hele året, Erbetten skal lige have fat, men når den først gror – så gror den til. Nye mindre skud smager rigtigt dejligt.

Glæd dig....

Ca. 250 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Jordbær, kartoffel, kål...