Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
GULEROD MILAN Økologiske frø - FINE KØKKENHAVER
GULEROD
MILAN
35 DKK

Ikke på lager

YNDIG GULEROD

Økologiske frø - Daucus carota subsp. sativus

Hvem husker ikke duften af en sød, sprød ny sommergulerod, som blot er vasket og spises med stilk? Bare duften af en nyhøstet gulerod, får vores hjerter til at banke. Denne sort er sød, sprød og orange – og meget nem at have i køkkenhaven. En hurtigvoksende fætter, som du kan genså og nyde helt indtil efteråret. Den er absolut helt uundværlig!

Råd: Genså gulerødder, denne sort er hurtigvoksende og vil give dig og din familie masser af smukke orange gulerødder helt frem til efteråret. Når du trækker en gulerod op, så klap jorden på plads igen, så du ikke får besøg af gulerodsfluen. Hvis du lader et par gulerødder står vinteren igennem, så fortvivl ikke! De blomster helt fantastik til foråret - brug gulerødder som prydplanter.

Såning: Fra april og frem, sørg for at tynde ud imellem gulerødderne (ca 4 cm mellem hver gulerod), så de får en spiselig størrelse. Vand først i din sårille, læg frøene og læg jord ovenpå. Stamp ikke jorden for hårdt, men klap den så gulerodsfluen ikke får lyst til at kravle derned.

Sådybde: ½ cm

Høst og spis: Hele sommeren, hvis du husker at genså. Træk et par gulerødder op og vurder størrelsen, vent hvis du synes den er for bette.

Ca. 800 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Porrer, rødbeder, løg, dild, hvidløg....