Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
GULEROD YELLOWSTONE Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
GULEROD
YELLOWSTONE
40 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Daucus carota subsp. sativus. Bemærkelsesværdig smuk gul gulerod med en fremragende smag - både rå og kogt. Den er sprød og lækker, og beholder dens fine gule farve når den tilberedes.  Så den eventuelt sammen med vores fine rødbeder.  Helt fintrevet strimler af denne gule gulerod, er så smuk i en grøn salat, eller blandet med sesamolie, havsalt og sprøde sesamfrø.

Råd: Guleroden holder sig bedst i køleskab efter høst. Husk at genså, så du forlænger din gulerodssæson. Tynd ud så der ender med at være ca 3-4 cm imellem gulerødderne. Du kan lade nogle gulerødder stå, så går de i blomst og er SÅ fine og smukke - gratis prydplante.

Såning: Frøene sås direkte på voksestedet fra midt i april og frem til juli. Sådybden bør være ½ cm. Trives i sol, husk at vande, men pas på du ikke skyller frøene væk.

Høst og spis: Hele sommeren hvis du husker at genså.

Ca. 500 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Porrer, rødbeder, løg, dild, hvidløg....