Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
KORNRIDDERSPORE Galilee pink Økologiske frø - FINE KØKKENHAVER
KORNRIDDERSPORE
GALILEE PINK
30 DKK

Ikke på lager

SMUK SNITBLOMST

Økologiske frø

Delphinium consolida. Ridderspore er sådan et smukt navn. Det er en staude og er en fantastisk snitblomst. Vi kan ikke undvære ridderspore i vores haver, og denne vidunderlige pink dronning giver dig de skønneste buketter. Blomsterne er markante, og planten bliver op til 130 cm høj. Blomstringstiden er fra juni, og når de er afblomstret, kan man klippe dem ned, og man vil få et nyt blomsterflor i september–oktober. Perfekt til store krukker – eller plant dem hvor du kan se dem fra køkkenvinduet. Bland denne skønhed med vores hvide riddersporer, og du har et fuldendt højt bed, lige til at bringe ind i stuen eller på terrassen i store krukker. Velegnet til tørring.

Råd: Du kan nemt klippe Riddersporen ned, og dermed forlænge blomstringen. Husk vand i tørre perioder.  Man kan også formere ved basisstiklinger. Det gør man ved at stille en potte med nedklippede riddersporer ind i drivhuset, da de første nye skud er glimrende stiklinger, der let får rod – hvorfor ikke gøre det?

Såning: Plant gerne ud hele året rundt, så længe jorden ikke er frossen. Husk at vande rigeligt, hvis du planter ud en varm og tør sommer. Vand ridderspore så ofte, at jorden holdes let fugtig. Husk at vande tilstrækkeligt i tørre perioder. Gød planten med kompost – dog ikke efter august, hvor planten påbegynder sin vinterdvale.

Blomstring: Fra juni

Ca. 200 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Andre blomster og stauder...