KORNRIDDERSPORE
GALILEE WHITE
35 DKK

Ikke på lager

SMUK SNITBLOMST

Økologiske frø

Ridderspore er sådan et smukt navn. Det er en staude og er en fantastisk snitblomst. Vi kan ikke undvære ridderspore i vores haver, og denne høje smukke hvide dronning giver dig de skønneste buketter. Blomsterne er markante, og planten bliver op til 130 cm høj. Blomstringstiden er fra juni, og når de er afblomstret, kan man klippe dem ned, og man vil få et nyt blomsterflor i september–oktober. Perfekt til store krukker – eller plant dem hvor du kan se dem fra køkkenvinduet. Velegnet til tørring.

Råd: Du kan nemt klippe Riddersporen ned, og dermed forlænge blomstringen. Husk vand i tørre perioder.  Man kan også formere ved basisstiklinger. Stil en potte med nedklippede riddersporer ind i drivhuset, de første nye skud er glimrende stiklinger og de slår let rod.

Vidste du at blomsten kan tørres - de bliver ret smukke. Hæng dem med hovedet nedad et mørkt og tørt sted. Høst dem på en dag hvor det ikke regner. Den mørke placering ved tørring gør, at blomsten ikke falmer.

Såning: Plant gerne ud hele året rundt, så længe jorden ikke er frossen. Husk at vande rigeligt, hvis du planter ud en varm og tør sommer. Vand riddersporen så ofte, at jorden holdes let fugtig. Husk at vande tilstrækkeligt i tørre perioder. Gød planten med kompost – dog ikke efter august, hvor planten påbegynder sin vinterdvale.

Blomstring: Fra juni

Ca. 200 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Andre blomster og smukke stauder...