Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
RØDBEDE CHIOGGIA BOLSJESTRIBET Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
RØDBEDE
CHIOGGIA - BOLSJESTRIBET
30 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

En traditionel italiensk stribet rødbede. Den er mild i smagen, og helt fantastisk i salater. Chioggia er meget nem at dyrke, og du jubler første gang du skærer skiver af rødbeden. Den er smuk i sylteglas, og dens blade og stængler er meget smagfulde i salater, i en hjemmelavet burger eller sandwich.

Råd: Genså gerne rødbeder, på den måde får du grøntsager langt ind i efteråret. Vidste du at rødbeder er toårige og sætter frø? Plant rødbeder sammen med gulerødder og løg. Nemme at dyrke.

Såning: Direkte på voksestedet, og med 30 cm mellem rækkerne. Så frøene med cirka 2 cm afstand, og tynd senere ud, så du har 8 centimeter imellem hver plante. Du bør tillade cirka 30 cm mellem rækkerne. Jorden skal være minimum 6 grader, ellers får du ingen rødbeder. De kræver fugt for at spire.

Spis: Høst dine stribede rødbeder, når de er på størrelse med en tennisbold. Bliver de meget større, kan de godt være lidt trevlet i kødet. Spis blade og stængler.

Ca. 200 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Kål, pluksalat, agurker...