Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
SORT RADISE-RÆDDIKE BLACK SPANISH Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
SORT RADISE
RÆDDIKE
BLACK SPANISH
35 DKK

Ikke på lager

 
GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø - Raphanus sativus

 
Skarp og smagfuld radise, med sort fast skind, helt fantastisk i salater. Vi har valgt den, fordi vi savnede radiser om efteråret – og her er den. Den kan høstes indtil sent efterår. Den smager fantastisk tyndt skiveskåret på rugbrød med smør og et drys havsalt. Det er en gammel sort vi har at gøre med her, hvilket vi hos Fine køkkenhaver synes er rigtig spændende. Og så bliver den på størrelse med en tennisbold!

Råd: Du kan opbevare radisen i en kasse med sand, så holder den sig længere tid. Hvis du sår radisen her når det er meget varmt, så kan den blive lidt træagtig, så nyd den om foråret og igen til sensommeren og efteråret. Om sommeren sår du selvfølgelig vores Rosa Radise, til æggesalat og rygeosten.

Såning: Fra marts til september, så 2 frø lige ved siden af hinanden, med 10 centimeter til næste ”sæt”. Spiring tager kun et par dage, og de er klar 3 uger efter såning. Så dem gerne sammen med purløg, salat og tidlige gulerødder. Husk at holde jorden fugtig.

Spis: Ca 50 dage fra såning
Ca. 200 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Ært, bønner, kål...