Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finekoekkenhaver.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-3/includes/builder/functions.php on line 5733
TOMAT ROMA Økologiske frø - Gammel arvesort - FINE KØKKENHAVER
TOMAT
ROMA
35 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø - Solanum lycopersicum

Mellem-sen klassisk og meget velsmagende italiensk tomat. Det er en blommetomat, næsten kernefri og med masser af frugtkød. Kombiner den med vores zebrastribede tomat og Matina, så får du tomater både tidligt, midt på sommeren og sidst på sommeren. Rigtig god til tomatsauce og på æggemadder.

Råd: Frys tomaterne ned hvis du skal på ferie, eller ikke når at spise dem. Skær dem i terninger inden, så har du sommerens lækre tomater på frost til en kold vinterdag.

Såning: Drivhustomater sår du indenfor i marts og planter ud i drivhuset fra først til midt i maj. Frilandstomater plantes først ud på friland et lunt sted fra midt i maj til først i juni, når faren for nattefrost er ovre. De sås derfor senere – fra midt/sidst i marts til først i april. Sådybden er ½ cm.

Udplantning: Udplantningstidspunktet på friland er afhængig af, hvornår man kan forvente, at risikoen for nattefrost er ovre. Tomater tåler under ingen omstændigheder frost.

Ca. 25 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Spinat, porrer, majs, kål...
Levering fra 40.- Køb for 300.- giver fri fragt