VANDMELON
CRIMSON SWEET
35 DKK

Ikke på lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Hvorfor ikke have vandmelon i drivhuset?? Denne fine søde sprøde vandmelon, er kendt for sin fremragende smag og dens produktivitet. Den har grønne og hvide striber, er saftig og passer perfekt ind i drivhuset og i orangeriet.

Råd: Du kan med fordel så frøene i din vindueskarm eller i et varmt drivhus i potter allerede sidst i marts. På den måde kan du rigtig holde øje med de nye spirer, og give din nye plante den bedste start. Vandmelonsplanter vokser rigtig hurtigt.

Hold øje med de nydannede frugter. Når du har set 2-3 befrugtede blomster på planten, skal du fjerne resten af blomsterne. Blomsten er befrugtet, når det lille frugtanlæg tydeligt svulmer og er ved at blive til en lille frugt. Stop med at gøde når først de 2-3 frugter er sat, men fortsæt endelig med at vande.

Såning/udplantning: Vandmeloner tåler ikke frost, og bør plantes ud omkring 1. juni. Plant i fuld sol og med en planteafstand på 2 meter. Når frugten er fuldvoksen og påbegynder modning – undlad at vande, medmindre bladene hænger.

Modningsdag: Udtørring nær hæftning mellem frugt og planteanke bliver brun, overfladefarven på frugten bliver mat, skindet kan IKKE gennemtrænges med en tommelfingernegl og føles ru - er den klar.

Ca. 20 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Andre meloner, gerne i drivhus....